Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Θα περιμένουμε κ. Μαρκόπουλε να δείξετε και πάλι το πολιτικό σας ανάστημα για να ξεφύγετε από τη στάμπα του «μυθοπλάστη» Υπουργού!

Πραγματικά μεγάλη ανησυχία αλλά και οργή επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη κομματική βάση της Ν.Δ. στο νομό Εύβοιας από την γνωστοποίηση των προθέσεων του Υπ. Πολιτισμού (μέσω της ερώτησης που κατέθεσε η κ. Περλεπέ) που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις καλές αλλά φανταστικές όπως αποδεικνύεται προθέσεις – εξαγγελίες του Υπουργού Τουρισμού όσον αφορά το αρχαίο θέατρο της Ερέτριας! Ο κ. Μαρκόπουλος είναι τις τελευταίες ώρες στιγματισμένος πολιτικά στο λαό της Εύβοιας με το ρόλο του μυθοπλάστη! Έτσι τουλάχιστον αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι κάτοικοι του νομού σήμερα τον Υπουργό(ως μυθοπλάστη) αφού οι εξαγγελίες του για τους αρχαιολογικούς χώρους της Εύβοιας έσκασαν σαν φούσκες δια χειρός όμως του συναδέλφου του Υπουργού Αντώνη Σαμάρα! Ο Υπουργός Πολιτισμού φυσικά είπε την αλήθεια αποκαλύπτοντας όμως ωμά και άκομψα(άθελα του πάντα) την φαρέτρα των ψευτο- παρεμβάσεων για την Ευβοια που ο τοπικός Υπουργός κουβαλούσε στην πλάτη του! Αλήθεια κ. Υπουργέ η ιδέα να ανακοινώσετε επίσημα ένα μήνα πριν έτοιμη μελέτη τι εξυπηρετούσε(αφού δεν υπήρχε όπως αποδεικνύεται); Είστε ικανοποιημένος σήμερα με την εξέλιξη της υπόθεσης που αποδεικνύει την ανακολουθία λόγων και πράξεων σας; Πιστεύουμε ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα έχετε την ελάχιστη πολιτική ευθιξία να «απολογηθείτε» στο λαό της Εύβοιας υπεύθυνα και δημόσια για το τι ακριβώς πράξατε! Και οφείλεται να τοποθετηθείται γιατί το χρωστάτε!
Το χρωστάτε στον Πρωθυπουργό που σας εμπιστεύτηκε ως το νέο αίμα που θα σηματοδοτήσει την θετική αλλαγή και όχι την εποχή Μαυρογιαλούρου και επίσης το χρωστάτε αν όχι σε όλους αλλά σίγουρα στους 21.223 Ευβοιώτες που με την ψήφο τους σας τίμησαν και σας έστειλαν να εκπροσωπείτε τα συμφέροντα της εκλογικής τους περιφέρειας στο Κοινοβούλιο και κατ επέκταση στην Κυβέρνηση( αφού σας δόθηκε η σχετική δυνατότητα). Θα περιμένουμε λοιπόν να δείξετε και πάλι το πολιτικό σας ανάστημα!!

2 σχόλια:

  1. πραγματικα θα πρεπει να τοποθετηθει ο Υπουργος διαφορετικη μπαινει νομιζω ακομα και θεμα παραιτησης του για τοσο κοτσο που μας επιασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μας τελειωνει απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο Υπουργος οπως ολα δειχνουν
    βρε τι ειναι αυτοι πραγματικοι για ιθαγενεις μας περνανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή