Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

«Επιβάλλει» λύσεις για την Εύβοια με την δυναμική που διαθέτει …και συνειδητά επιλέγει να μην έχει συμμετοχή στις κοκκορομαχίες!


Αποτελεσματικός και άμεσος ο Βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που διαθέτει με κυβερνητικά στελέχη δεσμεύει πολιτικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση βασικών αναπτυξιακών θεμάτων της εκλογικής του περιφέρειας, (με τρόπο που κάποιοι θα μπορούσαν να το αντιληφθούν ως και καπέλωμα στο πρόσωπο του δυνατού τοπικού Υπουργού).
Μάλιστα δεν περιορίστηκε στην άγονη αντιπαράθεση με τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά αντιθέτως με εξωστρεφή και δυναμική πολιτική δράση επιβάλει την προσοχή και την στήριξη της κρατικής μηχανής για ζωτικής σημασίας έργα και δράσεις της Περιφέρειας του . Πρόσφατα στην κατεύθυνση αυτή επισκέφτηκε τον Υφυπουργό τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκο εξασφαλίζοντας την οικονομική ενίσχυση δήμων της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, υπογραμμίζοντας στον Υφυπουργό (που θέλουν σύμμαχο όλοι οι Δήμοι της χώρας) για μία ακόμα φορά τη σοβαρότητα του προβλήματος της λειψυδρίας στο νομό και την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την έγκαιρη αντιμετώπισή του εξασφάλισε πιστώσεις για την κάλυψη έκτακτων αναγκών ύψους 300.000 ευρώ!
Το θέμα όπως καταβαίνετε δεν είναι η συγκυριακή πολιτική εξουσία που θα διαθέτει κάποιος αλλά η συστηματική και αποτελεσματική δραστηριοποίηση των πολιτικών στελεχών πρώτα απ όλα για τους πολίτες που τους εμπιστεύονται αλλά και σε δεύτερη θέση για την παράταξη που τους ανέδειξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου